OVER

Ik ben Loes Franse en ik woon in Vlissingen, lekker dicht bij het strand en de zee. Ik ben hier dan ook vaak te vinden met mijn kinderen en vriend, even heerlijk uitwaaien of genieten van het zonnetje. Verder ben ik gek op chocola en tref je mij thuis regelmatig aan in klusmodus.

Al heel mijn leven ben ik graag bezig met alles wat te maken heeft met vormgeving & design. In 2012 heb ik daarom de stap genomen om, naast mijn werk, de deeltijd opleiding tot vakfotograaf te volgen aan de Fotovakschool Rotterdam. Deze heb ik in 2014 afgerond en sindsdien ben ik volop bezig met fotografie.

Naast mijn creatieve kant ben ik ook een echte regeltante. Ik ben altijd bezig met het uitwerken van plannen en ideeën en ook in mijn werk op HZ University of Applied Sciences ben ik projectmatig bezig met het ontwikkelen van de online leeromgeving voor de flexibele deeltijd opleidingen. De afgelopen jaren heb ik een aantal opleidingen in projectmanagement met succes gevolgd, waaronder AgilePM. Agile betekent letterlijk: wendbaar, lenig en flexibel. Iets wat zowel letterlijk als figuurlijk goed bij mij past :-).

Samen met goede vriendin Ilse ben ik in 2014 gestart met In2Weddings. Samen hebben wij al heel wat bruiloften gefotografeerd en daarmee heel veel ervaring opgedaan (de do’s, maar ook zeker de don’ts….) als het gaat om trouwfotografie.

Ik merkte dat ik in mijn omgeving steeds vaker gevraagd werd om tips over mijn trouwfotografie te delen. En ik merkte ook dat ik het heel leuk vind om erover te vertellen en andere trouwfotografen naar ‘the next level’ te helpen.

Daarom vond ik het tijd worden om mijn kennis over trouwfotografie met een groter publiek te gaan delen op deze website.

Ik hoop jullie te kunnen inspireren met handige tips en het delen van mijn eigen ervaringen als fotograaf.

Wil jij ook next level gaan met jouw trouwfotografie? Lees dan zeker mijn blogs of volg één van mijn trainingen.