EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Loes Franse en ik woonachtig in het Zeeuwse Vlissingen, lekker dicht bij het strand en de zee. Ik ben hier dan ook vaak te vinden met mijn kinderen en vriend, even heerlijk uitwaaien of genieten van het zonnetje. Verder ben ik gek op chocola en tref je mij thuis regelmatig aan in klusmodus.

Al heel mijn leven ben ik graag bezig met alles wat te maken heeft met vormgeving & design. In 2012 heb ik daarom de stap genomen om, naast mijn werk, de deeltijd opleiding tot vakfotograaf te volgen aan de Fotovakschool Rotterdam. Deze heb ik in 2014 afgerond en sindsdien ben ik volop bezig met fotografie. Mijn specialisme is portret-, interieur- en trouwfotografie. Meer van mijn werk vind je opΒ mijn website.

Naast mijn creatieve kant ben ik ook een echte regeltante. Ik ben altijd bezig met het uitwerken van plannen en ideeΓ«n en ook in mijn werk op HZ University of Applied Sciences ben ik projectmatig bezig met het ontwikkelen van de online leeromgeving voor de flexibele deeltijd opleidingen. De afgelopen jaren heb ik een aantal opleidingen in projectmanagement met succes gevolgd, waaronder AgilePM. Agile betekent letterlijk: wendbaar, lenig en flexibel. Iets wat zowel letterlijk als figuurlijk goed bij mij past :-).

Samen met goede vriendin Ilse ben ik in 2014 gestart metΒ In2Weddings. Samen hebben wij al heel wat bruiloften gefotografeerd! Ik vond het tijd worden om mijn kennis over trouwfotografie te gaan delen en daarom ben ik deze blog gestart :-). Ik hoop jullie te kunnen inspireren met handige tips en het delen van mijn eigen ervaring als fotograaf.

MEER
LEZEN

1 Reactie

  1. 1

    Top! Ik ben heel benieuwd naar je blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *